Bestuur

Denny Terlouw (Voorzitter)

Mijn naam is Denny Terlouw en ik ben de voorzitter van deze mooie en vooral gezellige vereniging.
Ik ben bij Savosa terechtgekomen dankzij mijn jongste dochter, die sinds de E bij Savosa speelt.
Eerst was ik een tijdje trainer/coach van haar team, maar toen zij de overstap naar de C maakte, ben ik daarmee gestopt. Daarna werd ik gevraagd om lid te worden van het bestuur en dat heb ik gedaan. Sinds 3 jaar ben ik de voorzitter en dat doe ik met veel plezier. Savosa is een leuke vereniging waar veel mooie activiteiten plaatsvinden zoals het kamp, het beachtoernooi, de bingo en ga zo maar door.
Ik ben trots dat ik samen met het bestuur richting mag geven aan Savosa. 

Mike van ’t Hoff (Bestuurslid Technische Zaken)

Ik ben Mike van ’t Hoff, Bestuurslid Technische Zaken sinds 2018. In 2009 ben ik voor mijn stage als trainer naar Savosa gekomen, aangezien er bij mijn toenmalige club (Snelwiek) geen plek was.
Een jaar later heb ik ook als speler de overstap naar Savosa gemaakt en ben ik in Heren 1 gaan spelen. Vanaf dat moment heb ik mijn bingokaart redelijk vol gemaakt, want naast deze bezigheden ben ik gaan fluiten voor Savosa, scheidsrechters gaan opleiden en na een periode in het buitenland gewoond te hebben, ben ik bestuurslid geworden. In de loop van de jaren heb ik verschillende teams trainingen gegeven en nu zet ik mijn technische kennis graag om in bestuurszaken. Savosa is wat mij betreft de meest gezellige vereniging, met een groot familiair gevoel. We zijn er voor elkaar en met elkaar. Naast dat we heel gezellig zijn, kunnen we ook nog best goed een balletje gooien. Dit zorgt ervoor dat we een mooie balans hebben tussen top- en breedtesport en daar kan ik van genieten. Ik hoop nog vele jaren mijn steentje bij te dragen aan deze mooie club.

Simone Bruinzeel (Bestuurslid Algemene Zaken)

Ik ben Simone Bruinzeel en als bestuurslid Algemene Zaken verbonden aan Savosa. Bij Savosa spelen mijn zoon Bruce in HS1 en dochter Sofie in de DB1. Zij zijn beiden als kabouters begonnen bij Savosa. We zijn een poosje weggeweest maar sinds mei 2018 zijn we weer terug bij Savosa. Een vereniging waarbij plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Voor ons als bestuur een uitdaging om dat allemaal te combineren met het handbalspelletje voor jong en oud. 

Leendert-Jan Pot (Penningmeester)

Mijn naam is Leendert-Jan Pot. Op 8-jarige leeftijd is mijn dochter lid geworden van Savosa en zo heb ik kennis gemaakt met de vereniging. Inmiddels is er een heren-recreanten team opgezet, waar ik deel van uitmaak als spelend lid. Na de eerste ledenvergadering die ik heb bijgewoond, ben ik door de aftredend penningmeester gevraagd om zijn functie over te nemen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen en het is fantastisch om deze gezellige vereniging, waar veel vrijwilligers hun uiterste best doen om de vereniging verder te helpen, richting te geven. 

Pieta Verhoef (Wedstrijdsecretariaat)

Mijn naam is Pieta Verhoef en ik ben als bestuurslid verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat verzorgt de samenstelling van het wedstrijdschema op onze eigen accommodatie en houdt contact hierover met de gemeente. Wedstrijdwijzigingen worden door het wedstrijdsecretariaat afgestemd met beide clubs en doorgegeven. Inmiddels ben ik al 27 jaar verbonden aan de handbalsport, via mijn zus die haar handballoopbaan startte bij Ancora. Later zijn mijn kinderen daar ook begonnen als kabouter en f-je. Vervolgens hebben we de fusie Ancora en Sprongschot meegemaakt. Savosa is een hele hechte club. De meeste kennen elkaar al jaren!