Aanmelden Clubkas Campagne 2019

Beste Savosa leden.

Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde zet ook in 2019 de Clubkas Campagne weer in om lokale verenigingen en stichtingen te ondersteunen en stelt hiervoor 85.000 euro beschikbaar. Met de aanmeldcode in deze email kun je jouw club aanmelden voor de Clubkas Campagne 2019!

Een beetje anders
Onze Clubkas Campagne wordt in 2019 door een andere leverancier aangeboden als de voorgaande twee edities. Hierdoor zal de uitstraling op een aantal punten anders zijn dan je gewend was. Zo zien de inschrijfmodule voor de clubs én de stemmodule voor de leden er een beetje anders uit. Ook kunnen alleen clubs inschrijven die van ons een aanmeldcode hebben ontvangen. Je vindt de aanmeldcode in dit bericht. Verder is de opzet van de campagne gelijk.

Hoe werkt het?
Verenigingen en stichtingen, gevestigd én actief in Barendrecht, Ridderkerk, Rhoon en Heerjansdam met een zakelijke verenigingsrekening bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde, mogen zich aanmelden voor de Clubkas Campagne. De overige deelnamevoorwaarden staan op onze website.

Vervolgens mogen de particuliere leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde stemmen op de aangemelde clubs, van wie zij vinden dat zij onze financiële steun verdienen. Stemmen kan dit jaar van 23 maart t/m 18 april.
Elk particulier lid mag 3 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Hoe meer stemmen je club ontvangt, hoe meer euro’s er terechtkomen in de clubkas van jouw vereniging of stichting. Iedere stem is geld waard, dus werf zo veel mogelijk stemmen!
Ook stellen we dit jaar weer de Creativiteitsprijs beschikbaar. Dus doe je best om, op originele wijze, zoveel mogelijk stemmen te werven. Je vindt de voorwaarden op onze website.

Aanmelden met code
Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit de Rabobank Clubkas Campagne? Je bezoekt vóór 11 maart 2019 onze website www.rabobank.nl/rmij en meld je vereniging of stichting aan met behulp van de aanmeldcode van je club. De aanmeldcode van Handbalvereniging SAVOSA is: CHW110

Vragen?
Heb je vragen over de Rabobank Clubkas Campagne? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie door een email te sturen.
We zien de aanmelding van jouw club graag vóór 11 maart tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

Afdeling Marketing & Communicatie