Contributie

Beste leden, ouders, vrienden en sponsoren van Savosa

Het zal iedereen wel duidelijk zijn dat de huidige situatie rondom het Covid-19 virus ook onze mooie vereniging treft. Het is ontzettend jammer dat geplande toernooien zoals het toernooi in Dortmund en het jaarlijkse Pinksterkamp maar zeker ook de beachtrainingen en de gezellige buitenwedstrijden op zaterdagmiddag in het zonnetje geen doorgang meer kunnen vinden dit jaar.

Om in het volgende seizoen weer lekker te kunnen handballen bij een financieel gezonde club hebben we besloten om de contributie wel gewoon te incasseren. De meeste kosten lopen immers gewoon door terwijl inkomsten ver achter blijven. Wij hopen hierin op jullie begrip. Kosten die gemaakt zijn voor het toernooi in Dortmund en kamp zal op jullie rekening worden teruggestort.

Bij deze willen we ook onze sponsoren veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd die het ook vooral voor hardwerkende ondernemers is.

Voorlopig gaan we er vanuit dat we volgend seizoen weer lekker kunnen gaan handballen. Blijf gezond, houdt je aan de regels en tot snel!

Het bestuur