Grote Clubactie

” Nog een paar weken en dan moeten alle loten zijn ingevoerd bij de Grote Clubactie. Maar je hebt nog even tijd om loten te verkopen.
Mocht je al klaar zijn lever je verkoopboekje dan zsm in bij je trainer/coach,bij Mariëtte van Leeuwen-Wijnolts of Monique van Wolferen of in de Inleverbox in de kantine.
Succes en alvast bedankt voor jullie inzet.”

LET OP! VERLENGING!!
De verkoop van de loten voor de Grote club actie is met 1 week verlengd. Zijn jullie al klaar graag dan inleveren bij jullie trainer/coach of uiterlijk 23 november. De inleverbox staat in de kantine bij het thuisprogramma!!
Groetjes Monique en Mariëtte

Beste leden,

De commissie van de Grote Clubactie mocht nog niet veel verkoopboekjes retour ontvangen. Hieruit maken wij op dat iedereen nog vol op loten aan het verkopen is wat grotendeels ten goede komt van onze vereniging. Dat is mooi! Jullie hebben nog tot 12 november 2018 de mogelijkheid de loten te verkopen en de boekjes in te leveren bij jullie trainer/coach of bij Mariette van Leeuwen en Monique van Wolferen.

Zaterdag staat bij een thuisprogramma ook de speciale Grote Clubactiebox in de kantine van Savosa. Succes nog met verkopen!