Dick van Daele

In Memoriam

Afgelopen dinsdag 5 november bereikte ons het droevige bericht dat op de leeftijd van 75 jaar Dick van Daele is overleden. Dick was van jongs af aan al betrokken bij het ‘”handbalspelletje” zoals hij het altijd noemde.

Lid geworden van De Schutters en later Ancora. Dick is vooral bekend geworden binnen de handbal als scheidsrechter. Samen met Mart Hoeymans waren zij een gerenommeerd koppel waarbij zij het hoogste niveau  haalden in het Nederlandse handbal. Regelmatig floten zij ere- en 1ste divisie wedstrijden.

De laatste jaren was hij regelmatig bezoeker van de sportwedstrijden van zijn kleinkinderen. Hierbij kon hij het soms ook niet laten om kritisch te zijn naar alles en iedereen op de bekende van “Daele” manier.

Wij wensen Dineke, Martijn, Mariska, Jeroen, Ellen, Chris, Brent, Puck en Mees alle sterkte toe in deze moeilijke tijd. We zullen hem missen.
De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden in de aula van yardenhuis van Rotterdam, Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid op zaterdag 9 november om 15:00.

Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de condoleanceruimte van het yardenhuis.

Namens alle leden en het bestuur van SAVOSA