Mike van ’t Hoff lid van het bestuur

Wij zijn blij om te kunnen melden dat Mike van ’t Hoff lid is geworden van ons bestuur. Hij zal de vacante plaats vanĀ ‘algemene zaken’ op zich nemen. We wensen Mike heel veel succes. Hieronder zal Mike zich voorstellen, voor diegenen die hem nog niet kennen.

De meeste mensen zullen mij wel kennen via het kamp of de teams die ik getraind of gecoacht heb. Of via mijn activiteit als scheidsrechter. En anders als toeschouwer. Maar vanaf nu ben ik in een andere rol betrokken bij SAVOSA. Ik neem plaats in het bestuur, met als functie ‘Algemene Zaken’. De post van Denny, voordat hij het voorzitterschap overnam.

Voor de mensen die mij nog niet (goed) kennen, zal ik mij een beetje voorstellen.

Ik ben Mike van ’t Hoff, 25 jaar, wonende in Hoogvliet. Ik ben sinds mijn 16e actief bij SAVOSA. Ik begon als trainer/coach, maar ben er inmiddels ook speler, scheidsrechter, kamporganisator en nu dus ook bestuurslid.

Ik kom net terug uit Portugal, waar ik 10 maanden lang gewoond en werkt heb. Het moment dat ik weer terugkwam in Nederland ging het gelijk kriebelen om weer wat voor SAVOSA te doen.

Naast handbal is muziek mijn grootste passie. Je maakt mij altijd blij met een mooi stukje gitaarwerk. Ook game ik wel wat en volg ik Engels, Portugees en Nederlands voetbal.

Ik hoop met jullie allemaal SAVOSA te laten schitteren op een hoop verschillende gebieden en ga de bestuursfunctie met goede hoop en veel enthousiasme tegemoet!