Monique van Wolferen overleden

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat Monique van Wolferen op 51 jarige leeftijd is overleden. Er zijn geen woorden voor, wij zijn intens verdrietig.

We kennen Monique allemaal als moeder van Chloë, die momenteel speelt in onze  DA. Maar daarnaast heeft Monique zoveel meer betekend voor onze club. Ze was een vaste kampganger waarbij niets voor haar te gek was. Welk thema er ook verzonnen werd, Monique had de betreffende kleding al klaar liggen. Verder heeft ze jarenlang de grote club actie verzorgd binnen SAVOSA, naast haar werk als fanatiek PR-lid. Ieder aan SAVOSA denkend jongen of meisje werd door haar enthousiast overtuigd om bij onze mooie vereniging te komen handballen. En met ontembare energie en enthousiasme hielp ze mee met de organisatie van ons eigen beach-toernooi.

Monique sloeg geen wedstrijd over van het team van Chloë  en liep dan altijd zenuwachtig heen en weer met haar opschrijfboekje in de hand. Als vast lid van ons recreantenteam supporterde ze ook daar graag en op haar bekende enthousiaste wijze. Maar ook bij vele andere wedstrijden was zij als toeschouwer aanwezig. De laatste keer was 2 weken geleden, op zondag bij de HS1. Wij zijn blij dat we haar daar nog hebben gezien.

Voor een ieder aanwezig bij Savosa, jong en oud, had Monique aandacht. Altijd open, lief en enthousiast.

Onze kleine vereniging is in het hart geraakt en we hebben elkaar in deze moeilijke tijd hard nodig. Ik reken erop dat we er voor elkaar, maar zeer zeker ook voor Richard en Chloë zullen zijn. Zij hebben onze steun het meest van allemaal nodig en we wensen hen dan ook heel veel sterkte toe.

Lieve Mo, SAVOSA zal zonder jou nooit meer hetzelfde zijn……we missen je nu al!

Het bestuur

De crematie van Monique zal volgende week dinsdag in besloten kring plaatsvinden.

Zoals beloofd hierbij de gegevens van de livestream. Het kan zijn dat de livestream later begint. Dit is dan omdat er op dat moment afscheid wordt genomen in de aula waar de plechtigheid plaats vindt.

Onderstaand de link van de Yarden stream en uw persoonlijke pincode
https://secure.quickchannel.com/qc/?id=ix0h4j

Pincode:Yarden09