Pietenhandbal bij Savosa

Pietenhandbal bij Savosa groot succes!

Op de verjaardag van sinterklaas toverde handbalvereniging Savosa hun sportzaal om tot een echte pietenschool. Alle kinderen van de f- en e jeugd werden samen met hun broertjes en zusjes uitgenodigd om mee te trainen. De sint had speciaal voor deze gelegenheid 3 pieten naar sporthal Aksent gestuurd om met de jongste jeugd (5 t/m 9 jaar) het pietenparcours af te leggen. Meer dan 50 kinderen kwamen langs om mee te doen.

Na een spetterende pietenwarming up, werden de kinderen in 8 groepen verdeeld.
Onder leiding van trainsters en ├ęchte pieten deden zij mee aan verschillende oefeningen bij diverse onderdelen. Zo was er een klauterparcours, moesten ze mikken op cadeautjes, springen van de kast, klimmen, klauteren en zo snel mogelijk cadeautjes in de schoorsteen gooien.

Creativiteit, behendigheid, samenwerking en plezier maken zijn belangrijke elementen van jeugdhandbal. Al die ingredi├źnten waren aanwezig! Onze pietjes hebben hard gewerkt en zijn met vlag en wimpel geslaagd voor de test. Met rode wangetjes kwam de training ten einde. Als beloning voor het harde werken kregen de savosa-hulppietjes een pietendiploma en een lekkernij uitgereikt. Natuurlijk mocht een foto met piet niet ontbreken!

Meer informatie over handballen bij Savosa: www.savosahandbal.nl

Pietenhandbal bij Savosa in de Schakel.

Meer foto’s vind je hier.