trainingen & wedstrijden !

Beste trainers,
Het NHV heeft besloten, naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen, de competitie van 2019/2020 te stoppen. Dit wil zeggen dat er geen veldcompetitie gespeeld gaat worden en dat wedstrijden van de zaal ook niet ingehaald gaan worden op een later moment. Kampioen worden kan niet, ookal sta je bovenaan de ranglijst. Promoties en degradaties bij de senioren zijn er ook niet. Bij jeugdhandbal mag er elk seizoen ingeschreven worden in welke competitie je wil spelen, dus dit heeft geen invloed op volgend seizoen. Veldhandbal en beachhandbal ligt voorlopig dus ook stil, het NHV gaat nog kijken hoe dit na 1 juni opgepakt gaat worden. Voor meer informatie: https://www.handbal.nl/blog/2020/03/24/handbalcompetitie-2019-2020-beeindigd/

Dit wil zeggen dat er tot 1 juni compleet geen handbal is. Of er voor die tijd weer trainingen mogen plaatsvinden is nog niet helemaal duidelijk. Voorlopig gaan we uit van niet, maar mocht er anders besloten worden horen jullie dit uiteraard van ons.

Verder wil ik jullie verzoeken om alleen te communiceren wat vanuit het bestuur komt en niet meer of minder als het gaat om trainingen en andere activiteiten. Ook op eigen initiatief trainingen of bijeenkomsten met je team willen wij voor voorlopig afraden.

Wij hopen dat we binnenkort weer veilig elkaar kunnen zien en ons weer kunnen focussen op handbal! Tot die tijd, blijf gezond en gebruik je verstand.
Namens het bestuur,
Denny & Mike

Het bestuur van Savosa heeft besloten alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten per direct af te gelasten.

Hiermee volgen wij de richtlijnen van het NHV, de regering en het RIVM.

De trainingen en wedstrijden zijn voorlopig afgelast t/m 31 maart. Verdere informatie verstrekking zal via de standaard kanalen verlopen.